TA STRONA UŻYWA COOKIE

X Nie pokazuj więcej
Dowiedz się więcej o celu ich używania w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki
Kujawsko-Pomorskie Archiwum
 
Menu główne
Aktualności
Powiaty i gminy
O województwie
Nasze symbole
     Link - informacje o województwie w języku angielskim   Link - informacje o województwie w języku niemieckim   Link - informacje o województwie w języku francuskim
     Link - informacje o województwie w języku hiszpańskim   Link - informacje o województwie w języku rosyjskim   Link - informacje o województwie w języku fińskim
Samorząd Województwa
Statut Województwa
Zarząd Województwa
Urząd Marszałkowski
Jednostki organizacyjne
Menu tematyczne
Informacje prasowe
Turystyka
Planowanie Strategiczne i Przestrzenne
Promocja
Współpraca Międzynarodowa / International Cooperation
Budżet, finanse
Mienie Województwa
Kultura
Edukacja
Sport
Zdrowie
Sprawy Społeczne
(Nie)pełnosprawni
(Nie)pełnosprawni - archiwum
Rolnictwo i obszary wiejskie
Geodezja i Kartografia
Ruch drogowy
Infrastruktura
Środowisko
Społeczeństwo Informacyjne
Zamówienia publiczne - archiwum
Patronat Marszałka
Organizacje Pozarządowe
e-Urząd
ISO
Etyka
Kadry Urzędu
Badanie satysfakcji Klienta
Nasze analizy
Bezpieczeństwo
Zakupy
Polityka plików cookies
Deklaracja dostępności
 
Nasze portale

Baner - Biuletyn Informacji Publicznej


Informacje


Baner - Niebieska Linia



 
Konkurs „Najlepszy Produkt Spożywczy Pomorza i Kujaw 2010” rozstrzygnięty! Drukuj
W dniu 21 października br. w Centrum Konferencyjnym Hotelu Filmar w Toruniu odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród laureatom Konkursu.
 
W kategorii SZKOŁA zwyciężyli:

I miejsce Patryk Pietrasiak z Zespołu Szkół Chemicznych we Włocławku za przygotowanie rolady z gęsi z papryką w sosie żurawinowym i serowym.

II miejsce Krzysztof Myślinski z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy za przygotowanie pasztetu z wątróbek gęsich w auszpiku.

III miejsce Mateusz Sarzyński z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu za przygotowanie faszerowanej szyjki gęsiej.


W kategorii PRZEDSIĘBIORSTWO zwyciężyli:

I miejsce Vinpol Sp. z o.o. Grupa Henkel & Co. za produkt GRZANE STAROTORUŃSKIE

II miejsce Bydgoskie Zakłady Mięsne Sp. z o.o. za produkt KABANOSY DROBIOWE

III miejsce M.P.P.H. BROMILK Sp. z o.o. za TWARÓG PÓŁTŁUSTY PRAWDZIWY


W kategorii RESTAURACJA HOTELOWA zwyciężyli:

I miejsce Hotel Karczma „SPICHRZ” za Półmisek św. Marcina.

II miejsce firma „BANKIET” W. Królak za Pasztet wykwintny z gęsi.

III miejsce „OSADA KARBÓWKO” za Deskę wędlin z gęsiny.

Laureatom nagrody, dyplomy i statuetki wręczyli Pan Franciszek Złotnikiewicz – Członek Zarządu Województwa Kujawsko – Pomorskiego wraz z Panią Reginą Ostrowską – Radną Sejmiku Województwa Kujawsko – Pomorskiego.

 
 
 
 


Dzisiaj jest: piątek, 18-06-2021
Wywiad Tygodnia

Sejmik

Kontrakt Terytorialny

Baner - Portal video

ZIT


Rok Jana Pawa II

Nagrody i Medale

Loty Bydgoszcz - Frankfurt

Razem dla Regionu

Katalog konkursowy

Baner - Rzecznik informuje

Baner - Link do galerii zdj

Internetowy atlas wojewdztwa kujawsko-pomorskiego

Nasza Energia

Konkurs Innowacyjna Marka Regionu InnoMaRe

Inne ważne linki

Statystyki strony
odwiedzających: 133752126
Aktualnie jest 1 gość online
 
 
(C) Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego, Toruń 2007