TA STRONA UŻYWA COOKIE

X Nie pokazuj więcej
Dowiedz się więcej o celu ich używania w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki
Kujawsko-Pomorskie Archiwum
 
Menu główne
Aktualności
Powiaty i gminy
O województwie
Nasze symbole
     Link - informacje o województwie w języku angielskim   Link - informacje o województwie w języku niemieckim   Link - informacje o województwie w języku francuskim
     Link - informacje o województwie w języku hiszpańskim   Link - informacje o województwie w języku rosyjskim   Link - informacje o województwie w języku fińskim
Samorząd Województwa
Statut Województwa
Zarząd Województwa
Urząd Marszałkowski
Jednostki organizacyjne
Menu tematyczne
Informacje prasowe
Turystyka
Planowanie Strategiczne i Przestrzenne
Promocja
Współpraca Międzynarodowa / International Cooperation
Budżet, finanse
Mienie Województwa
Kultura
Edukacja
Sport
Zdrowie
Sprawy Społeczne
(Nie)pełnosprawni
(Nie)pełnosprawni - archiwum
Rolnictwo i obszary wiejskie
Geodezja i Kartografia
Ruch drogowy
Infrastruktura
Środowisko
Społeczeństwo Informacyjne
Zamówienia publiczne - archiwum
Patronat Marszałka
Organizacje Pozarządowe
e-Urząd
ISO
Etyka
Kadry Urzędu
Badanie satysfakcji Klienta
Nasze analizy
Bezpieczeństwo
Zakupy
Polityka plików cookies
 
Nasze portale

Baner - Biuletyn Informacji Publicznej


Informacje


Baner - Niebieska Linia



 
Informacja nt. Konkursu „Polski Producent Żywności” – etap wojewódzki Drukuj
W dniu 5 maja br. odbyło się posiedzenie Kapituły Wojewódzkiego Etapu Konkursu „Polski Producent Żywności”. Kapituła w składzie:
  1. Paweł Zgórzyński – Wiceprzewodniczący Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi Sejmiku Województwa Kujawsko- Pomorskiego,
  2.  Wiesław Czarnecki – Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Kujawsko – Pomorskiego,
  3. Marek Nowacki – Dyrektor Oddziału w Przysieku, Kujawsko-Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Minikowie,
  4. Marek Szczygielski – Wojewódzki Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno – Spożywczych,
  5. Katarzyna Dwórznik – Główny Specjalista w Gabinecie Marszałka
oceniła produkty zgłoszone do Konkursu.
 
Do tegorocznej edycji Konkursu przystąpiły następujące firmy, zgłaszające swoje produkty:
  1. Instytut Zootechniki PIB, Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka – „Twarożek owczy”,
  2. Cykoria S.A- kawa zbożowa „Cykorianka”,
  3. PPH GRANT  - kiełbasa „Suszona z poddasza”,
  4. Zakład Mięsny ZENMAR – „Kiełbasa swojska”,
  5. Zakład Masarski Jan Myśliwiec – kiełbasa „Śliwicka firmowa”.
Po weryfikacji przedstawionych produktów Kapituła Wojewódzka jednogłośnie nominowała je do krajowego etapu Konkursu „Polski Producent Żywności”.
Rozstrzygnięcie Konkursu i wręczenie nagród zwycięskim firmom nastąpi podczas corocznych Targów „Polagra Food”.

 
 
 
 


Dzisiaj jest: czwartek, 28-05-2020
Wywiad Tygodnia

Sejmik

Kontrakt Terytorialny

Baner - Portal video

ZIT


Rok Jana Pawa II

Nagrody i Medale

Loty Bydgoszcz - Frankfurt

Razem dla Regionu

Katalog konkursowy

Baner - Rzecznik informuje

Baner - Link do galerii zdj

Internetowy atlas wojewdztwa kujawsko-pomorskiego

Nasza Energia

Konkurs Innowacyjna Marka Regionu InnoMaRe

Inne ważne linki

Statystyki strony
odwiedzających: 132288131
Aktualnie jest 3 gości online
 
 
(C) Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego, Toruń 2007