TA STRONA UŻYWA COOKIE

X Nie pokazuj więcej
Dowiedz się więcej o celu ich używania w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki
Kujawsko-Pomorskie Archiwum
 
Menu główne
Aktualności
Powiaty i gminy
O województwie
Nasze symbole
     Link - informacje o województwie w języku angielskim   Link - informacje o województwie w języku niemieckim   Link - informacje o województwie w języku francuskim
     Link - informacje o województwie w języku hiszpańskim   Link - informacje o województwie w języku rosyjskim   Link - informacje o województwie w języku fińskim
Samorząd Województwa
Statut Województwa
Zarząd Województwa
Urząd Marszałkowski
Jednostki organizacyjne
Menu tematyczne
Informacje prasowe
Turystyka
Planowanie Strategiczne i Przestrzenne
Promocja
Współpraca Międzynarodowa / International Cooperation
Budżet, finanse
Mienie Województwa
Kultura
Edukacja
Sport
Zdrowie
Sprawy Społeczne
(Nie)pełnosprawni
(Nie)pełnosprawni - archiwum
Rolnictwo i obszary wiejskie
Geodezja i Kartografia
Ruch drogowy
Infrastruktura
Środowisko
Społeczeństwo Informacyjne
Zamówienia publiczne - archiwum
Patronat Marszałka
Organizacje Pozarządowe
e-Urząd
ISO
Etyka
Kadry Urzędu
Badanie satysfakcji Klienta
Nasze analizy
Bezpieczeństwo
Zakupy
Polityka plików cookies
Kalendarz wydarzeń
« < Czerwiec 2019 > »
P W Ś C P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
Nasze portale

Baner - Biuletyn Informacji Publicznej


Informacje


Baner - Niebieska Linia



 
Wywiady
Gęś dla początkujących i zaawansowanych Drukuj
 Rozmowa z Arturem Morozem, jednym z najbardziej znanych polskich kucharzy, szefem kuchni sopockiej restauracji Bulaj
» Czytaj całość
 
Gęś na wiele sposobów Drukuj
 Rozmowa z profesorem Jarosławem Dumanowskim, historykiem z Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, znawcą dziejów kuchni i żywienia, zajmującym się między innymi odtwarzaniem historycznych przepisów kulinarnych i badaniem ich źródeł.
» Czytaj całość
 
Pyszne jedzenie, zdrowe gotowanie Drukuj
 Rozmowa z Markiem Główczyńskim, restauratorem z Chełmna, pasjonatem dobrej kuchni, promotorem tradycyjnych przepisów na potrawy z gęsiny
» Czytaj całość
 
Gęsiny nauczyła mnie babcia Drukuj
 Rozmowa z Ludwiką Mrówczyńską, gospodynią z Michalina w powiecie nakielskim, hodowczynią gęsi i zdobywczynią wielu nagród na regionalnych konkursach kulinarnych
» Czytaj całość
 
Gęsina – to jest pyszne! Drukuj
 Rozmowa z doktor inżynier Haliną Bielińską, kierującą Krajowym Ośrodkiem Badawczo-Hodowlanym Gęsi w Kołudzie Wielkiej
» Czytaj całość
 
Gęś? To się musi opłacać! Drukuj
 Rozmowa z Andrzejem Tęczą, hodowcą gęsi z Ciężkowa w gminie Szubin, laureatem tegorocznej nagrody Lider Promocji Polskiej Gęsi, przyznawanej przez krakowski Instytut Zootechniki
» Czytaj całość
 
 
 
 


Dzisiaj jest: niedziela, 16-06-2019
Wywiad Tygodnia

Sejmik

Kontrakt Terytorialny

Baner - Portal video

ZIT


Rok Jana Pawa II

Nagrody i Medale

Loty Bydgoszcz - Frankfurt

Razem dla Regionu

Katalog konkursowy

Baner - Rzecznik informuje

Baner - Link do galerii zdj

Internetowy atlas wojewdztwa kujawsko-pomorskiego

Nasza Energia

Konkurs Innowacyjna Marka Regionu InnoMaRe

Inne ważne linki

Statystyki strony
odwiedzających: 122619737
 
 
(C) Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego, Toruń 2007